Bedrijven - Centrum voor Metta

Centrum voor Metta
Praktijk voor innerlijke groei en transformatie
Ga naar de inhoud

Bedrijven

Voor jou
Voor eigenaren/directieleden en leidinggevenden van bedrijven om vanuit innerlijke kracht te kunnen besturen en/of leiding te kunnen geven of voor medewerkers binnen een bedrijf om bewuster te willen leven en werken vanuit innerlijke kracht


Een training speciaal voor eigenaren/directieleden en leidinggevenden van een bedrijf of medewerkers die bij een bedrijf werken om bewuster te willen leven en werken vanuit innerlijke kracht.

Naast kennis en ervaring is van binnenuit gedreven worden en bij jezelf kunnen blijven dé meest krachtige basis om je werk optimaal te kunnen doen.
Medewerkers binnen bedrijven
Voor medewerkers in jouw bedrijf of voor jou als je bij een bedrijf werkt en de werkgever wil dit traject vergoeden.

Er kan een individueel traject worden doorlopen in de vorm van het oplossen van een probleem/klacht of voor het volgen van één van de trainingstrajecten.

Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Eigenaar/directielid of leidinggevenden
Met name voor directie en leidinggevenden is het zeer belangrijk van binnenuit richting en leiding te kunnen geven en je niet vanuit je conditioneringen en verstoringen te laten leiden. Dat wat je wilt bereiken kun je pas echt bereiken als je verlangen van binnenuit komt en dat wat je wilt aan je medewerkers kunt overdragen met een hartgedragen energie.

Dicht bij jezelf blijven
Als je mensen aanstuurt, is het noodzakelijk om dicht bij jezelf te kunnen blijven om anderen werkelijk optimaal te kunnen bereiken. De training voor directieleden en leidinggevenden is daarom gericht op het vanuit innerlijke kracht besturen, leidinggeven en omgaan met medewerkers. Als je volledig in je eigen kracht staat, weet je wat er werkelijk speelt bij jezelf, weet je wat je diepe verlangen en behoeften zijn, kun je optimaler uitdragen wat je wilt en er echt zijn voor je medewerkers.

Als je dicht bij jezelf wilt staan en bereid bent je ego even aan de kant te zetten, kun je gebruik leren maken van het innerlijk weten. Hiervoor is het noodzakelijk zoveel mogelijk neutraal te zijn in alles wat je denkt, zegt en doet. Om neutraal te zijn is het nodig stil te kunnen zijn in jezelf en jezelf te kennen.

Hoe denk jij, praat je, gedraag je je?
Door het loslaten van patronen, gedachten en gedrag dat niet meer bij je past, kun je zuiverder worden. Daarnaast is een grote mate van alertheid en aandachtigheid in jezelf nodig om je niet door anderen, uiterlijke zaken of de maatschappij te laten afleiden of verleiden.

Zeker in het contact met anderen is het belangrijk dicht bij jezelf te kunnen blijven om niet in de energie van de ander mee te gaan. Dit is niet altijd eenvoudig. Als je nog niet volledig in je eigen kracht staat, jouw werkelijk Zelf nog niet kent, zal de reactie die je geeft, datgene wat je denkt, zegt of doet niet altijd zuiver zijn.

Wat leer je?
Vanuit mijn cognitieve, aandachtgerichte, transformationele achtergrond en jarenlange ervaring bied ik jou een bijzondere individuele training aan, waardoor je:

  • inzicht krijgt in jezelf, je gedachten en hoe jij werkelijk naar het leven kijkt
  • gaat ervaren hoe lichaam en geest met elkaar samenwerken
  • van binnen uit meer in je eigen energie en kracht staat
  • je verlangen helder krijgt
  • bewuster en daardoor mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek gezonder wordt
  • je krachtiger, rustiger voelt en meer zelfvertrouwen krijgt
  • je bewust wordt van hoe groot en wát de invloed van jouw energie op de ander is
  • leert je medewerkers aan te sturen van binnenuit met hartgedragen energie
  • bewust wordt dat jij onbewust ook bijdraagt aan de verspreiding van jouw energie in de wereld (positief, maar ook negatief)
  • bewuster leert bijdragen aan een positievere energie in de wereld; alles wat jij denkt, doet of zegt is als een zaadje dat wordt verspreid in de wereld

Een training bestaat uit een individueel bewustwordings- traject op maat.

Nieuwe tijd
Bij deze tijd passen mensen die bewuster in het leven kunnen staan. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gedachten, emoties en gedrag en daardoor meer en meer werkelijk jezelf worden en Zijn.

Zo creëren we samen een wereld met bewustere mensen. Mensen met inzicht, innerlijke rust en vertrouwen in zichzelf en dat komt weer ten goede aan een positievere energie in de wereld.

Veel anderen gingen jou al voor. Zorg dat je er ook bij bent voor misschien wel de belangrijkste training in je leven.
Meewerken aan positieve wereldenergie? Zet dan de eerste stap: begin bij jezelf!
Training bedrijven

Als je een individuele training wilt volgen als eigenaar/directeur van een bedrijf
of in opdracht van jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt,
wordt de training voor jou op maat gemaakt.

Ik maak graag een offerte voor jou!
Voor vragen over dit traject of het opvragen van een offerte, kun je contact met mij opnemen per telefoon: 06-38166546 of vul de onderstaande velden in.
N.B. De onderstaande invulvelden vragen om je gegevens
zodat ik met jou kan communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring onderaan de pagina om te zien hoe ik met je gegevens om ga.
Als je graag meer wilt weten over één van de andere trajecten
klik dan op de button van een van de onderstaande afbeeldingen.
Lichamelijke of emotionele klacht
Innerlijke groei
Ouders
Professionals
Bedrijven
Centrum voor Metta

Beroepsvereniging CAT-Complementair: L.3 CM 1622-16-01-20
KvK 17250055

© Centrum voor Metta februari 2020
Terug naar de inhoud