Individuele begeleiding: Problemen oplossen en weer genieten van jezelf en het leven - Centrum voor Metta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voor jou

Individuele begeleiding lichamelijk of emotioneel


Voor iedereen die graag een persoonlijk probleem wil oplossen, ernaar verlangt om weer gezonder en krachtiger in het leven te staan en verantwoordelijkheid wil nemen voor zichzelf.

Een persoonlijk probleem kan zijn faalangst, depressie, burnout, migraine, overgewicht, traumatische ervaringen en problemen bij het opvoeden van kinderen.
Maar ook als je een ander persoonlijk probleem wilt aanpakken dat hierboven niet wordt genoemd kun je contact met me opnemen.

Eigen verantwoordelijkheid

In de reguliere gezondheidszorg krijgt een patiënt bij klachten vaak een recept voor medicijnen om de symptomen te bestrijden. Meestal wordt er niet gekeken naar dieperliggende emotionele oorzaken. Het gevolg is dat klachten en problemen de patiënt lijken te overkomen. Hierdoor blijft je als patiënt onbewust. Je blijft denken en doen zoals je altijd al deed en krijgen wat je altijd al kreeg. Misschien in een andere vorm, maar zonder inzicht blijft de oorzaak hetzelfde.

Een klacht kan gezien worden als signaal van het lichaam, de ziel of de geest. Als er dus een klacht of probleem is, betekent het dat er onbalans is tussen die 3 delen. Dat wil zeggen dat je buitenwereld niet is afgestemd op je binnenwereld.

Door je manier van denken, praten, handelen en je levenswijze te onderzoeken, kun je meer inzicht krijgen in jezelf en je klacht of probleem. Daardoor kun je meer verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Beter voor jezelf zorgen, niet alleen op het fysieke, maar ook op het mentale, emotionele en spirituele vlak.

Negatieve emoties

Negatieve emoties verstoren of blokkeren het energiesysteem van het menselijk lichaam. Vaak zijn ze gekoppeld aan negatieve ervaringen die je hebt meegemaakt. Ook kunnen ze gekoppeld zijn aan negatieve denkbeelden en overtuigingen.
Een negatieve emotie is als het ware aan een nare ervaring of negatief denkbeeld vastgeplakt. Telkens als er zich een situatie voordoet die lijkt op ’die bepaalde gebeurtenis in het verleden’, kan onbewust de daarbij behorende negatieve emotie worden getriggerd. Als negatieve emoties je gaan beperken in het dagelijks leven of zelfs klachten geven, kun je je minder ontspannen en minder genieten van alles wat er is.

Frequenties

De manier waarop negatieve emoties het menselijke lichaam verstoren is ingewikkeld. Het heeft te maken met frequenties.
Alles in het leven is een vorm van energie. De eenheid van energie heet frequentie, ook wel trilling genoemd. Vaste materialen hebben een zeer lage frequentie, maar gassen bijvoorbeeld hebben een hele hoge frequentie. Zo hebben ook organen en andere delen van ons lichaam een bepaalde frequentie. Als een deel van het lichaam verstoord is, heeft dit een lagere frequentie dan als dat deel in balans zou zijn.

Negatieve emoties hebben een lage frequentie en beïnvloeden de hoge frequenties van één of meerdere organen in het lichaam. Deze organen kunnen daardoor verzwakken en minder goed functioneren. Een slecht werkend orgaan is niet meer in staat om zichzelf te reinigen en kan zichzelf daardoor niet in optimale conditie houden. Dit heeft weer effect op de andere organen in het lichaam. Hierdoor ontstaat een neerwaartse spiraal en kunnen de organen klachten veroorzaken.

Gelukkiger leven

Wanneer je echt een persoonlijk probleem wilt los laten en bereid bent te veranderen, zal het lijden in je worden getransformeerd naar rust en een beter, gezonder en gelukkiger leven. Je krijgt helder wat je belemmert in je dagelijks leven. Door dat te zien en aan te pakken, ben je uiteindelijk weer in staat om je volledig te ontspannen, je energiek te voelen en verlichting of genezing van klachten te ervaren. Daardoor kun je weer meer van het leven genieten.

Met mijn kennis, jarenlange ervaring en gave kan ik aangeven wat de aanleiding van het probleem is. Zo kan het probleem bij de wortel worden aangepakt en wordt een stevige basis gelegd om terugval te voorkomen.


Los je probleem nu op, geef een nieuwe wending aan je leven, sta weer gezond, krachtig en authentiek in het leven, houd meer energie over en ervaar meer levensvreugde!

Neem contact op en bel nu 06-38166546.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu