Over mij - Centrum voor Metta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mijn naam is Sabrina Geertman, mentor innerlijke groei en transformationeel therapeut. Sinds 2000 coach en begeleid ik met veel passie en plezier mensen in privé- en bedrijfssituaties om hun persoonlijke problemen en/of klachten op een diep niveau aan te pakken en op te lossen. Door mijn kennis, jarenlange ervaring en mijn gave weet ik precies de vinger op de 'zere' plek te leggen en ga ik direct naar de blokkades die de balans in je leven verstoren.

Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in zaken die te maken hebben met lichaam, ziel en geest en ook hoe het lichaam op situaties, gedachten en emoties reageert en waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen. Maar mijn werkelijke bewustzijnsverandering ontstond toen ik van de een op andere dag een lichamelijke klacht, tinitus, kreeg. De arts vertelde mij dat er niets aan te doen was en dat ik er maar mee moest leren leven. Ik kreeg medicijnen voorgeschreven en dat was het. Ik kon dit niet zomaar accepteren en er ontstond een ware zoektocht in mezelf.

Die innerlijke zoektocht en de opleidingen die ik deed namen mij mee in een intensief innerlijk groeiproces. Ik leerde mezelf met vallen en opstaan dieper kennen en ging steeds beter op mijn intuïtie vertrouwen. De klacht loste op en meer dan dat! Mijn helderwetendheid ontwikkelde zich steeds sterker. Vanaf dat moment heb ik diverse studies gevolgd om mijn kennis op zowel emotioneel, mentaal, spiritueel als fysiek vlak te vergroten.

Door mijn gave, kennis en jarenlange ervaring kan ik ook jou laten ervaren dat lichaam en geest elkaar sterk beïnvloeden. Ik geef je inzicht waarom je leven op dit moment niet loopt zoals je dat zou willen. Ik help je om je probleem op te lossen, je goed te voelen en in je kracht te staan! Hierdoor zal er meer balans ontstaan op het emotionele, mentale, spirituele en fysieke vlak. Je welbevinden wordt groter en je voelt je gelukkiger.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen, jong en oud, begeleid. De hulpvraag waarvoor mensen bij mij kwamen en komen zijn heel verschillend. Het kan zijn voor een traject 'Innerlijke groei', maar ook voor verschillende persoonlijke problemen zoals faalangst, depressie, burnout, migraine, overgewicht, traumatische ervaringen, problemen bij opvoeding kinderen. Ook heb ik professionals begeleid in de zorg- en hulpverlening om te leren leven en werken vanuit innerlijke kracht.

Door middel van gesprekken en oefeningen geef ik je inzicht, help ik je bewust te worden en vindt er een verandering, transformatie, plaats in jou. Iedere sessie is speciaal op jou afgestemd en je krijgt handvatten die direct in het dagelijks leven bruikbaar zijn. Ik maak gebruik van technieken uit de lichamelijk emotionele therapie, aandachtgerichte cognitieve therapie, mindfulness, hypnotherapie, NLP en regressietherapie.


Genoten opleidingen:
Transformationele therapie, Hypnotherapie, Regressie therapie, Aandachtgerichte Cognitieve therapie, Mindfulness trainer, Lichamelijk Emotioneel mentor, Counselling, NLP, Kinderpsychologie, Medische en Psychosociale basiskennis.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en voldoe aan de beroepscode van de beroepsverening. Daarnaast ben ik gecertificeerd lid van the International Association of Professional Conversational Hypnotists. IAPCH is wereldwijd één van de meest toonaangevende opleidings- en certificeringsinstituten op het gebied van Hypnose- en Hypnotherapie.

Als zorgaanbieder voldoe ik aan de wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg en AVG. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu