Over mij - Centrum voor Metta

Centrum voor Metta
Praktijk voor innerlijke groei en transformatie
Ga naar de inhoud

Over mij

Erkend mentor, therapeut en coach
Inspireert, confronteert, motiveert, stimuleert en enthousiasmeert

Samen onderzoeken wat jij werkelijk wilt
Inzicht krijgen in de belemmeringen
zodat het transformatieproces in gang wordt gezet
en het zelfhelendvermogen van jouw lichaam
wordt geactiveerd

Wat anderen over haar zeggen:
integer, liefdevol confronterend, warm, wijs, doortastend
Mijn naam is Sabrina Geertman, mentor innerlijke groei en transformationeel therapeut. Sinds 2000 coach en begeleid ik met veel passie en plezier mensen in privé- en bedrijfs- situaties om hun persoonlijke problemen en/of klachten op een diep niveau aan te pakken en op te lossen. Door mijn kennis, jarenlange ervaring en mijn gave weet ik precies de vinger op de 'zere' plek te leggen en ga ik direct naar de blokkades die de balans in je leven verstoren.

Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in zaken die te maken hebben met lichaam, ziel en geest en ook hoe het lichaam op situaties, gedachten en emoties reageert en waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen. Maar mijn werkelijke bewustzijnsverandering ontstond toen ik van de een op andere dag een lichamelijke klacht, tinitus, kreeg. De arts vertelde mij dat er niets aan te doen was en dat ik er maar mee moest leren leven. Ik kreeg medicijnen voorgeschreven en dat was het. Ik kon dit niet zomaar accepteren en er ontstond een echte zoektocht in mezelf.
Door die innerlijke zoektocht en de opleidingen die ik volgde vond er een intensief innerlijk groeiproces plaats. Ik leerde mezelf met vallen en opstaan dieper kennen en ging steeds beter op mijn intuïtie vertrouwen. De klacht loste op en meer dan dat: mijn helderwetendheid ontwikkelde zich steeds sterker!

Diverse studies heb ik gevolgd om mijn kennis op zowel emotioneel, mentaal, spiritueel als fysiek vlak te vergroten en nog steeds houd ik mijn kennis up-to-date door na- en bijscholingen te volgen.

Door mijn gave, kennis en jarenlange ervaring kan ik ook jou laten ervaren dat lichaam en geest elkaar sterk beïnvloeden. Ik geef je inzicht waarom je leven op dit moment niet loopt zoals je dat zou willen. Ik help je om je probleem op te lossen, je goed te voelen en in je kracht te staan! Hierdoor zal er meer balans ontstaan op het emotionele, mentale, spirituele en fysieke vlak. Je welbevinden wordt groter en je voelt je gelukkiger.
Wat is je hulpvraag?
In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen, jong en oud, begeleid. De hulpvraag waarvoor mensen bij mij kwamen en komen zijn heel verschillend. Het kan zijn voor een traject 'Innerlijke groei', maar ook voor verschillende lichamelijke en emotionele klachten of problemen zoals faalangst, de- pressie, burnout, eczeem, migraine, overgewicht, trauma- tische ervaringen en problemen bij opvoeding van kinderen. Ook heb ik professionals begeleid in de zorg- en hulp- verlening en directieleden en medewerkers van bedrijven om te leren leven en werken vanuit innerlijke kracht.

Door middel van gesprekken en oefeningen geef ik je inzicht, help ik je bewust te worden en vindt er een verandering, een transformatie, plaats in jou. Iedere sessie is speciaal op jou afgestemd en je krijgt handvatten die direct in het dagelijks leven bruikbaar zijn. Ik maak gebruik van technieken uit de lichamelijk emotionele therapie, aandachtgerichte cognitieve therapie, mindfulness, hypnotherapie, NLP en regressie- therapie.
Lichamelijke of emotionele klacht
Innerlijke groei
Ouders
Professionals
Bedrijven
Genoten opleidingen
Transformationele therapie, HBO-niveau hypnotherapie en regressie, HBO-niveau aandachtgerichte cognitieve therapie, mindfulness trainer, lichamelijk emotioneel mentor, counselling, NLP, EFT, kinderpsychologie, HBO medische en psychosociale basiskennis.

Vergoeding consulten
De consulten komen in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars. Als je een aanvullende verzekering hebt kun je hiervoor contact opnemen met jouw zorgverzekeraar of klik op vergoeding-zorgverzekeraars voor een compleet overzicht van vergoedingen per zorg- verzekering.
Kwaliteit, klachten en geschillen
Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (complementair aanvullende therapeuten) level 3.
Als zorgaanbieder voldoe ik aan de wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg en AVG en val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachten- regeling zie: https://gatgeschillen.nl. Ik werk als CAT-thera- peut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode.

Ik ben gecertificeerd lid van the International Association of Professional Conversational Hypnotists. IAPCH is wereldwijd één van de meest toonaangevende opleidings- en certificerings- instituten op het gebied van Hypnose- en Hypnotherapie.

   Heb je vragen, wil je informatie of wil je graag een afspraak maken?  
Bel 06-38166546 of vul de onderstaande velden in
N.B. De onderstaande invulvelden vragen om je gegevens zodat ik met jou kan communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring onderaan de pagina om te zien hoe ik met je gegevens om ga.

Centrum voor Metta

Beroepsvereniging CAT-Complementair: L.3 CM 1622-16-01-20
KvK 17250055

© Centrum voor Metta februari 2020
Terug naar de inhoud