Training 'Ouder van NU' - Centrum voor Metta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voor jou

Training 'ouders van NU'


Voor ouders die graag hun kinderen op een bewuste manier willen opvoeden en begeleiden.
In deze training leer je als ouder heel bewust iets bij te dragen aan een beter welzijn voor jezelf en je kind. Door bewust te worden van je eigen conditioneringen kun je beter zien wat je bewust en onbewust op je kinderen projecteert. Leer je te zien en begrijpen wat je kind werkelijk wil of nodig heeft in plaats van te denken dat jij het weet.

Kinderen zijn de toekomst

Betrap je jezelf er wel eens op dat je boos bent op je kind, omdat je eigenlijk zelf rust wilt? Vind je dat je kind anders hoort te zijn of doen dan hij is of doet, omdat jij het beter denkt te weten of omdat je bang bent wat anderen van jou of je kind vinden?
De kinderen van nu zullen de toekomst gaan vormgeven. Maar hoe kijkt jouw kind de wereld in, welke informatie krijgt hij of zij bewust en onbewust mee van jou als ouder? Welke gewoonten neemt je kind van jou over?

Er werkelijk zijn voor je kind

Als ouder kun je heel bewust iets bijdragen aan een beter welzijn voor jezelf en je kind. Door bewust te worden van je eigen gedachten, gedragspatronen en conditioneringen kun je beter zien wat je bewust en onbewust op je kinderen projecteert.

Als je meer inzicht krijgt in jezelf, je je geconditioneerde verleden en je gedachten loslaat, ga je je zelf en je kind zien zoals hij of zij werkelijk is. Je gaat hem of haar beter begrijpen, waardoor hij of zij ook meer zichzelf kan zijn.
Zo ben je in staat je kinderen beter op te voeden en te begeleiden. Dit zal je kind helpen om in de toekomst op een heldere en gezondere manier naar zichzelf en het leven te kijken. Op dit moment wordt dat steeds belangrijker en zijn er gelukkig steeds meer ouders en anderen die dit begrijpen.  
Maar hoe kun jij er ook meer wérkelijk voor je kind zijn als je zelf misschien nog met persoonlijke problemen rondloopt of als je zelf nog niet erg bewust bent van je eigen gedachten- en gedragspatronen?

Problemen uit het verleden

De oorsprong van problemen waar mensen mee kampen is vaak terug te voeren naar het verleden waarin de opvoeding een zeer belangrijke rol speelt.  
Verrijk daarom jezelf, krijg zelf inzicht zodat jouw kind minder kans loopt problemen te ervaren in de toekomst op wat voor vlak dan ook!  
Word ook die ouder die zelf innerlijk bewuster in het leven staat!

Wat leer je?

Vanuit mijn cognitieve, aandachtgerichte, transformationele achtergrond en jarenlange ervaring bied ik jou een bijzondere individuele training aan, waardoor je:

  • inzicht krijgt in jezelf, je gedachten en hoe jij werkelijk naar het leven kijkt

  • inzicht krijgt in je eventuele klachten en/of problemen en wat je er zelf aan kunt doen

  • bewuster en daardoor mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek gezonder wordt

  • je krachtiger, rustiger voelt en meer zelfvertrouwen krijgt

  • je bewust wordt van hoe groot en wát de invloed van je gedachten en je eigen gedrag op je kind is  

  • leert jezelf en je kind op een andere manier te zien  

  • leert je kinderen optimaal op te voeden en te begeleiden.  


De nieuwe tijd

Bij deze tijd horen mensen die bewuster in het leven kunnen staan. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen gedachten, emoties en gedrag en daardoor meer en meer werkelijk jezelf worden en Zijn.  
Zo creëren we samen een wereld met bewustere mensen.  
Mensen met inzicht, innerlijke rust en vertrouwen in zichzelf en dat komt weer ten goede aan een positievere energie in de wereld.

Interesse?

Velen gingen jou al voor. Zorg dat je er ook bij bent voor misschien wel de belangrijkste training in je leven.

Meewerken aan positieve wereldenergie?

Wil jij ook meewerken aan een positievere wereldenergie? Zet dan de eerste stap: begin bij jezelf!
Bel 06-38166546 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu