Referenties - Centrum voor Metta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Referenties


Als mens, psycholoog en coach heb ik veel van haar geleerd

"In een fase in mijn leven kreeg ik te maken met omstandigheden die vroegen om wat extra ondersteuning. Door mijn werk als psycholoog/coach ben ik bekend met de gebruikelijke technieken en oefeningen. Dat is een voordeel omdat ik ze ook kan toepassen bij mezelf. Echter dat werkt voor mij tot een bepaalde hoogte. Om verder te komen had ik behoefte aan iemand die me doorhad, die ik niet om de tuin kon leiden en waarbij ik niet te maken kreeg met de gebruikelijke cognitieve methodieken. Iemand die in staat was meteen tot de kern te komen, door mijn blinde vlekken en beschermjassen heen te prikken, me de juiste vragen te stellen, een spiegel voor te houden en me advies te geven waar ik weer mee verder kon. Dat is wat Sabrina mij heeft geboden. Sabrina werkt vanuit een innerlijk weten en kan zo benoemen wat er echt speelt. Jezelf voor de gek houden is er niet bij. Confronterend en daarmee voor mij effectief. Ik heb Sabrina als veilig, respectvol en professioneel ervaren, iemand waar ik als mens en psycholoog/coach veel van heb geleerd."


Persoonlijke aandacht en passend advies
"Sabrina is heel vriendelijk, geduldig en helder in haar uitleg. De begeleiding is een combinatie van het ophelderen van gedachten en patronen, en het doen van praktische oefeningen. Dit werkt heel prettig. Sabrina helpt me hierbij om dingen echt te doorleven en te doorvoelen, waardoor nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan. Het maakt niet uit met welke vraag ik kom, Sabrina geeft altijd persoonlijke aandacht en een passend advies."

Handvatten op maat
"Ieder mens maakt in zijn leven emotioneel zware tijden door. Je kunt wachten tot het allemaal ‘vanzelf’ over en voorbij gaat, je kunt ook samen met Sabrina Geertman proberen om ervan te leren, zodat je een volgende keer (geheid dat die komt), steviger in je schoenen staat.
Zij is een coach die jou in alle rust bij de hand neemt om je innerlijk te verkennen, je sterke en zwakke kanten op een rijtje te krijgen, in je eigen tempo, zonder druk of wijzend vingertje. Uiteindelijk heb je de beschikking over een paar handvatten op maat, waar je de rest van je leven plezier van hebt.
In en in betrouwbaar!"


Uitstekende en integere coach
"Ik had last van terugkerende lichamelijke klachten en was niet happy in mijn werk. Sabrina hielp/helpt mij inzicht te krijgen in mijn situatie. Met behulp van praktische adviezen leerde/leert ze mij bewuster te zijn van mezelf en vanuit dit bewustzijn keuzes te maken en te handelen. Sabrina geeft op een liefdevolle manier precies aan waar het om gaat. Door haar helderwetendheid is een face to face contact niet nodig. Een afspraak is daarom ook makkelijk in te plannen en zonder reistijd."

Mijn zware rugzak is zo goed als leeg
"Ik ben bij Sabrina gekomen omdat ik een trauma had opgelopen in mijn jeugd met mijn vader. Ik wist mij er geen raad mee. Ze heeft mij heel goed geholpen. Mijn zware rugzak is zo goed als leeg. Ook heb ik workshops bij haar gedaan. Ze staat mensen heel goed bij. Als er mensen zijn die dit lezen en zelf met problemen zitten, is Sabrina een aanrader. Laat je omarmen door mensen die van mensen houden!"

Super Coach
"Aan het begin van de coaching heb ik samen met Sabrina hele duidelijke doelen gesteld. Zo weet je waar je het voor doet en wanneer je je doel bereikt hebt. Ik merkte al snel resultaat en kon meer van dingen genieten. Uiteindelijk sta ik nu relaxter in het leven en krijg hier zelfs van andere mensen spontaan opmerkingen/complimenten over.  Ze onthoudt heel goed wat je zegt, ik hoef nooit iets voor een tweede keer te vertellen. Ze is begrijpend en geduldig waar dit nodig is, maar zeker ook confronterend en zakelijk. Sterke combinatie. Ik zou haar aan iedereen aanraden!"

Een nieuwe heldere frisse kijk
"Symbolisch zie ik mijn leven als het beklimmen van mijn zelf uitgekozen berg. Voor de zoveelste keer in mijn leven was ik, als door een donderslag bij heldere hemel tijdens mijn bergtocht, wederom weer in dat diepe donkere dal van mijn berg gevallen. Ik wil dolgraag de bergtop bereiken, om uiteindelijk te kunnen genieten van het allermooiste uitzicht. Mijn verwondingen, die ik heb opgelopen, zijn dusdanig zo ernstig dat ik niet meer verder kon. Tevens verloor ik de moed om wederom mijn rugzak te pakken en weer opnieuw aan die zware bergtocht te beginnen. Ik wist het echt niet meer. Het was de hoogste tijd om hulp in te roepen van Sabrina. Met haar liefdevolle, zuivere aanpak en helderwetendheid  keken wij samen allereerst naar mijn diepe wonden om ze tegelijkertijd te verzorgen. Zij legde symbolisch een bandage aan, die zij tijdens mijn reis met al haar liefde blijft verzorgen, net zolang, totdat zij zijn genezen. Tevens pakten we mijn te zware rugzak uit. Oud en overtollige ballast werd weggegooid en andere bruikbare bagage voor onderweg werd aangeschaft, waardoor ik een nieuwe heldere en frisse kijk kreeg en krijg op mijn bergtocht en waar ik met veel plezier naar uitkijk. Met een rotsvast vertrouwen in mezelf, die zij mij geeft, mag/kan ik nu op eigen kracht door intensieve trainingen, tips en handvaten naar de top van mijn eigen berg. Zelfs tijdens mijn tocht mag ik foutjes maken of vallen en gewoon weer opstaan, want ik voel me door haar zo gesteund. Sabrina (voor mij een engeltje op aarde) heeft mij echt geleerd, dat niet mijn bestemming het aller mooiste doel is, maar dat ik iedere dag mag genieten van de reis er naar toe. In liefde, rust en innerlijk vertrouwen mag ik nu al genieten van het uitzicht."

Vol vertrouwen volg ik nu mijn pad
"Soms raak je zo van jezelf verwijderd, dat je de antwoorden niet meer kunt vinden en steeds verder wegdrijft van je ware ik. Ik wist dat alle antwoorden in mezelf schuilden, maar ze waren te diep weggestopt en niet meer zichtbaar door een dikke laag stof. Sabrina, jij hebt me op een fijne, persoonlijke, integere en warme manier begeleid tijdens mijn zoektocht. Met jouw helderwetendheid leidde je me weg van dwaal- en zijpaden. Ieder gesprek weer kwamen de juiste dingen naar voren en kon ik met heel concrete dingen aan de slag op het voor mij juiste pad. Her en der was er een hobbel te nemen, maar dat lukte en gaf me alleen meer zelfvertrouwen. Mijn valkuilen zijn nu zichtbaar en ik heb geleerd ze tijdig te zien en te vermijden. Door jouw begeleiding durf in het 'nu' te leven en maak ik me minder druk om wat geweest is en gaat komen. De chaos in mijn hoofd is verdwenen en de rust die daarvoor in de plaats is gekomen, voelt weldadig. Het is geen toeval dat je op het juiste moment op mijn pad kwam. Gevoelsmatig ben ik ervan overtuigd dat het zo moest zijn. Vol vertrouwen vervolg ik mijn pad. Na het traject dat ik met jou bewandeld heb, durf ik weer met losse handjes te fietsen, geniet ik weer van de wind in mijn haren en de zonneschijn op mijn gezicht."  

Betrouwbare hulpverlener
"Sabrina heeft mij enorm geholpen om mijn relatie met de kinderen en mijn echtgenoot helder te krijgen. Ik heb van haar geleerd (negatieve) overtuigingen die ik had richting hen los te laten en om te buigen naar zelfvertrouwen, mezelf te accepteren zoals ik ben en positief zelfbeeld. Ze doet dit op een prettige wijze laat je het helemaal zelf ontdekken."

Krachtiger in het leven komen te staan
"Bedankt, dat je een stukje met me hebt "mee willen lopen"! Ben er zeker sterker uitgekomen. Door vaak op een simpele manier oude patronen te doorbreken en ze een positieve ombuiging te geven, ga je veel dingen in  het dagelijkse leven door een heel andere "bril" zien! Er is veel meer "rust" in mijn leven gekomen en mijn persoonlijkheid is, mede dankzij jou, behoorlijk gegroeid! Wil je zeker nog eens ontmoeten, alleen al om gezellig even bij te kletsen en te luisteren naar je leerzame en boeiende woorden!
Een warme groet van een persoon, die krachtiger in het leven is komen te staan".   

Ze heeft me weer bij mezelf gebracht
"Soms krijgt een mens veel veranderingen op zijn pad. Daardoor kun je totaal uit balans raken. Bij mij was het zo erg dat ik niet helder meer kon denken. Sabrina heeft mij weer bij mezelf gebracht. Heel verhelderend, maar ook confronterend. Maar ik heb mijn weg weer gevonden. Ik heb haar ontmoet in 2009 op de Gezond en Wel GezondheidsBeurs in Kaatsheuvel. Het eerste gesprekje voelde gelijk al goed. Ik ben erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. Ik kan haar iedereen aanraden. "

Ze heeft respect voor mijn gevoelens
"Het voelde heel goed. Het heeft me goed gedaan. Ik heb veel geleerd. Ze had respect voor mijn gevoelens."

Heel positief
"Het traject vond ik best emotioneel, maar ook heel interessant en verrassend om te leren los te laten. Het gaf mij veel nieuwe en andere inzichten. Ik heb het als heel positief ervaren. Ook de open ontspannen sfeer was fijn."

 
 
 
 
 

Leef, zoals je Leven is bedoeld

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu