Referenties - Centrum voor Metta

Centrum voor Metta
Praktijk voor innerlijke groei en transformatie
Ga naar de inhoud

Referenties

"Negatieve gedachten en frustraties loslaten en bewuster in het leven staan... De training 'Innerlijke groei' kan ik iedereen aanraden
Ik had altijd veel negatieve gedachten en frustraties, was onzeker over mezelf en zag overal beren op de weg. Ik was altijd erg aan het malen en piekeren en ik “moest” altijd van alles van mijzelf. Mijn hoofd zat hier zó vol van, dat ik het gevoel had geen “ruimte” meer over te hebben. Hierdoor voelde ik me vaak somber, moe en energieloos, vond ik het lastig om beslissingen te nemen en had ik ook last van lichamelijke klachten. Daarnaast was ik al jaren niet meer happy in mijn werk, maar durfde ik de stap niet te nemen, mijn zekerheid niet op te geven, om zomaar iets anders te zoeken.

Ik heb het totaal traject “Innerlijke groei” gevolgd bij Sabrina en hierin hielp ze mij meer inzicht te krijgen in mijzelf, mijn behoeften en verlangens helder te krijgen, bewust te worden van mijn gedachten en patronen, mijn negatieve gedachten los te laten en om te zetten in iets positiefs, mezelf te reflecteren en te vertrouwen op mijzelf.

Ik vond het zeer prettig om het traject bij Sabrina te volgen en heb er erg veel van geleerd! Ik heb handvatten gekregen om mijn blokkades, belemmeringen en negatieve gedachten op tijd te herkennen en aan te pakken, los te laten en bewuster in het leven te staan, met als resultaat dat ik mij nu stapje voor stapje vrolijker, fitter en vrijer voel, meer energie heb, meer vertrouw op mijzelf en beter kan genieten!

Ook heb ik inmiddels de stap durven nemen om mijn baan op te zeggen en op te zoek te gaan naar werk wat écht bij mij past, waar ik meer energie en plezier uithaal! Ook al vind ik dat nog steeds spannend, diep van binnen voel ik dat dat helemaal goed gaat komen en dat geeft rust, energie en vertrouwen!

Het traject “Innerlijke groei” is een cadeautje voor jezelf en kan ik iedereen aanraden! Sabrina is een warme, inspirerende, integere, geduldige en professionele coach, mentor en therapeut."

"Meteen tot de kern komen, door blinde vlekken en be- schermjassen heenprikken... Als mens, psycholoog en coach heb ik veel van haar geleerd
"In een fase in mijn leven kreeg ik te maken met omstandig- heden die vroegen om wat extra ondersteuning.
Door mijn werk als psycholoog/coach ben ik bekend met de gebruikelijke technieken en oefeningen. Dat is een voordeel omdat ik ze ook kan toepassen bij mezelf. Echter dat werkt voor mij tot een bepaalde hoogte. Om verder te komen had ik behoefte aan iemand die me doorhad, die ik niet om de tuin kon leiden en waarbij ik niet te maken kreeg met de gebruikelijke cognitieve methodieken. Iemand die in staat was meteen tot de kern te komen, door mijn blinde vlekken en beschermjassen heen te prikken, me de juiste vragen te stellen, een spiegel voor te houden en me advies te geven waar ik weer mee verder kon. Dat is wat Sabrina mij heeft geboden.

Sabrina werkt vanuit een innerlijk weten en kan zo benoemen wat er echt speelt. Jezelf voor de gek houden is er niet bij. Confronterend en daarmee voor mij effectief. Ik heb Sabrina als veilig, respectvol en professioneel ervaren, iemand waar ik als mens en psycholoog/coach veel van heb geleerd."
"Het gevoel aan het overleven te zijn... Sabrina ging naar de kern, gaf mij inzichten, zonder oordeel van haarzelf
Teveel uitdagingen tegelijk, het gevoel hebben aan het overleven te zijn, moe voelen, moe zijn, dit al tijden.. jezelf op de been houden uit karakter, doorgaan, opgeven is geen optie… ik heb niets te klagen vergeleken met… (ga zo maar door). Druk samengesteld gezin, corona, ervaren van werkdruk, noem maar op, allemaal waar.
Mijn gedachten waren: Iedereen is uniek, ik moet meebuigen, ik moet meeleven, veel dingen zijn leuk... Wat is de waarheid? Wat wil ik zelf? Hoe doe ik dat? Ik heb mezelf eigenlijk altijd op de 2de plek neergezet. Zo doorgaan is voor mij wachten op ziek worden. Een steeds korter wordend lontje, druk in mijn hoofd, genieten lukte nauwelijks meer. Elke keer weer hopen dat dit morgen/later beter gaat… Dit speelt in mijn hoofd al een lange tijd... misschien wel de grootste uitdaging voor mij is als 1e goed zorgen voor mezelf…

Op aanraden ben ik in contact gekomen met Sabrina, zij heeft mij geholpen hoe ik overzicht kan creëren, bewuste keuzes zelf te maken zonder enig oordeel van haarzelf.

Indien er teveel dingen tegelijk op mijn pad komen dacht ik alles ‘nu’ te moeten doen om maar klaar te zijn en dan hopen op innerlijke rust. Bewust kiezen, met daarbij ook: bewust dingen parkeren (zonder eraan te denken) was voor mij een mooi inzicht. Een uitspraak van haar is 'diep', positief bedoeld, binnen gekomen: 'Het grootste kado wat je je kind kunt geven, is werken aan jezelf'. Indien de situatie er naar is komt deze uitspraak naar boven, en indien het oke voelt op dat moment deel ik hem.

Sabrina kan ik aanraden als coach. Ze heeft mij goed geholpen om de dingen op een rij te zetten. Ze kon ook tot de kern van je eigen hulpvraag komen. Ik deed veel dingen uit gewoonte, dingen die ‘goed’ waren hoeven nu niet meer ‘goed ‘ te zijn…..voel op dit moment wat goed voor je is.
Sabrina, bedankt voor je hulp."

“Veranderde blik en lichtere kijk op het leven: Mijn verhaal
Ik ben bij Sabrina gekomen omdat ik heel vaak ziek ben en dat varieert van griep tot zware ontstekingen. En dat ondanks een gezonde levensstijl.
Volgens mij moest de oorzaak dus ergens anders inzitten en ben ik me daar samen met Sabrina in gaan verdiepen. Wat bleek; Ik had veel ideeën over hoe mijn familie en omgeving moest zijn. Hierdoor had ik veel last van mijn negatieve gedachten en frustraties omdat ik niet accepteerde dat ze allemaal reageren op hun eigen manier. Het moest altijd anders volgens mij. En dat leverde een heleboel negativiteit op voor mezelf, ik werd er vaak moe en lusteloos van omdat daar zoveel energie naartoe ging. Mijn gedachten bleven maar malen, de hele dag door. Al die negativiteit verzwakte mijn lichamelijke weerstand en werd ik vaak ziek.

Sabrina heeft me oefeningen en handvatten gegeven om dit te veranderen. Hierdoor is mijn blik verandert en heb ik een lichtere kijk op mijn leven. Het heeft me veel rust in mijn hoofd gegeven en ik ben veel milder voor mezelf en mijn omgeving geworden. Natuurlijk heb ik nog weleens frustraties maar met de handvatten van Sabrina kan ik daar een stuk beter mee omgaan."


Laat ook jouw hart weer stralen!
“Mijn afslank avontuur
Zo’n 13 jaar lang, heb ik gesjouwd met een veel te veel aan kilo’s. De vinger kreeg ik er maar niet op. Is het de overgang? Meer bewegen dan of toch maar weer diëten? Het leverde me allemaal niets op, behalve de zoveelste teleurstelling.
Volledig heb ik mij overgegeven aan de liefdevolle begeleiding en support die Sabrina gaf tijdens de 7 maanden, dat ik afviel van de 105 naar de prachtige slanke 80 kilogram. Hierdoor werd het makkelijk om vol te houden en wist ik zeker dat ik geen onnodige moeite verspilde aan dingen die niet werkte. Het is mij gelukt, mede door de heerlijk gezonde recepten. Gegarandeerd, die een echt volhoudertje zijn. Praktisch en direct toepasbaar en binnen enkele weken al resultaat.
Vooraf verklapte Sabrina niet wat voor “pracht” er nog meer op mij stond te wachten. Dat was nog een verrassing.
Wat is haar geheim? Een ander dieet? Pfff… Nee hoor, gelukkig niet.
Bewustwording!
Bewustwording?
Ja… bewustwording.

Door de vragen die Sabrina mij voorlegde, kwamen er heel verrassende antwoorden die mij wakker schudden.
Zo liet ik hardheid los en heb die mogen verruilen voor zachtheid naar mezelf. Door eigen liefde aangewakkerd te hebben zijn deuren opengezwaaid en ben ik in een compleet nieuw leven, levensstijl gestapt.

Ik leef NU vanuit mijn hart, denk, eet, praat en gedraag me puur. Mijn leven leeft en begint te bruisen en ik heb vertrouwen in een gezonde toekomst. Ik heb meer energie en veel lichamelijke klachten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.
Voeding is mijn beste vriendin geworden en ik ben thuisgekomen in mijn lichaam, die mij lief is. Ik heb geleerd om echte honger te herkennen en mijn brein te leren voelen, om voor de juiste gezonde voedingskeuze te kiezen. Het is op een plezierige manier gezonder te eten en te leven.

Een eenmalige liefdevolle investering voor mezelf.
Lieve Sabrina, ik ben je niet alleen NU dankbaar, maar voor altijd. Jij…, hebt mij geholpen mijn mooie stralende zelf te vinden.
Geschreven door; Een gelukkig bewust geworden 'slank' Mens."
De schoonheid en rust van de natuur kan dienen als poort naar binnen
Bewuster en gezonder eten en drinken geeft je energie, veerkracht, een gezond lijf dat bij je past en een goed werkend immuunsysteem
Jezelf bevrijden van vastgezette overtuigingen en patronen geeft een enorme ruimte en rust in jezelf
Je af en toe even afzonderen van de wereld om je heen, maakt dat je weer contact kunt maken met je eigen energie en kunt Zijn met alles wat er op dat moment is
Wanneer je in contact komt met je onderbewuste, kun je oude conditioneringen, gedrags- en gedachtenpatronen die je beperken transformeren
Als je met de stroom van het leven mee durft te bewegen, dan beweeg je moeiteloos door het leven
"Duidelijke doelen stellen en relaxter in het leven staan... Sabrina heeft een sterke combinatie: geduldig en begrijpend, maar ook confronterend en zakelijk
"Aan het begin van de coaching heb ik samen met Sabrina hele duidelijke doelen gesteld. Zo weet je waar je het voor doet en wanneer je je doel bereikt hebt. Ik merkte al snel resultaat en kon meer van dingen genieten. Uiteindelijk sta ik nu relaxter in het leven en krijg hier zelfs van andere mensen spontaan opmerkingen/complimenten over.  Ze onthoudt heel goed wat je zegt, ik hoef nooit iets voor een tweede keer te vertellen. Ze is begrijpend en geduldig waar dit nodig is, maar zeker ook confronterend en zakelijk. Sterke combinatie. Ik zou haar aan iedereen aanraden!"

"In emotioneel zware tijden... Handvatten op maat
Ieder mens maakt in zijn leven emotioneel zware tijden door. Je kunt wachten tot het allemaal ‘vanzelf’ over en voorbij gaat, je kunt ook samen met Sabrina Geertman proberen om ervan te leren, zodat je een volgende keer (geheid dat die komt), steviger in je schoenen staat.

Zij is een coach die jou in alle rust bij de hand neemt om je innerlijk te verkennen, je sterke en zwakke kanten op een rijtje te krijgen, in je eigen tempo, zonder druk of wijzend vingertje. Uiteindelijk heb je de beschikking over een paar handvatten op maat, waar je de rest van je leven plezier van hebt. In en in betrouwbaar!"
"Terugkerende lichamelijke klachten, in mijn werk niet happy... Op een liefdevolle manier geeft Sabrina aan waar het om gaat
"Ik had last van terugkerende lichamelijke klachten en was niet happy in mijn werk.

Sabrina hielp/helpt mij inzicht te krijgen in mijn situatie. Met behulp van praktische adviezen leerde/leert ze mij bewuster te zijn van mezelf en vanuit dit bewustzijn keuzes te maken en te handelen. Sabrina geeft op een liefdevolle manier precies aan waar het om gaat. Door haar helderwetendheid is een face to face contact niet nodig. Een afspraak is daarom ook makkelijk in te plannen en zonder reistijd."

"Doorleven, doorvoelen, nieuwe inzichten en mogelijkheden...
Sabrina is heel vriendelijk, geduldig en helder in haar uitleg.

De begeleiding is een combinatie van het ophelderen van gedachten en patronen, en het doen van praktische oefeningen. Dit werkt heel prettig. Sabrina helpt me hierbij om dingen echt te doorleven en te doorvoelen, waardoor nieuwe inzichten en mogelijkheden ontstaan. Het maakt niet uit met welke vraag ik kom, Sabrina geeft altijd persoonlijke aandacht en een passend advies."

Lichamelijke of emotionele klacht
Innerlijke groei
Ouders
Professionals
Bedrijven
"Op eigen kracht naar de top van mijn berg
Symbolisch zie ik mijn leven als het beklimmen van mijn zelf uitgekozen berg."

Voor de zoveelste keer in mijn leven was ik, als door een donderslag bij heldere hemel tijdens mijn bergtocht, wederom weer in dat diepe donkere dal van mijn berg gevallen. Ik wil dolgraag de bergtop bereiken, om uiteindelijk te kunnen genieten van het allermooiste uitzicht. Mijn verwondingen, die ik heb opgelopen, zijn dusdanig zo ernstig dat ik niet meer verder kon. Tevens verloor ik de moed om wederom mijn rugzak te pakken en weer opnieuw aan die zware bergtocht te beginnen. Ik wist het echt niet meer. Het was de hoogste tijd om hulp in te roepen van Sabrina.

Met haar liefdevolle, zuivere aanpak en helderwetendheid  keken wij samen allereerst naar mijn diepe wonden om ze tegelijkertijd te verzorgen. Zij legde symbolisch een bandage aan, die zij tijdens mijn reis met al haar liefde blijft verzorgen, net zolang, totdat zij zijn genezen. Tevens pakten we mijn te zware rugzak uit. Oud en overtollige ballast werd weggegooid en andere bruikbare bagage voor onderweg werd aangeschaft, waardoor ik een nieuwe heldere en frisse kijk kreeg en krijg op mijn bergtocht en waar ik met veel plezier naar uitkijk.

Met een rotsvast vertrouwen in mezelf, die zij mij geeft, mag/kan ik nu op eigen kracht door intensieve trainingen, tips en handvaten naar de top van mijn eigen berg. Zelfs tijdens mijn tocht mag ik foutjes maken of vallen en gewoon weer opstaan, want ik voel me door haar zo gesteund. Sabrina (voor mij een engeltje op aarde) heeft mij echt geleerd, dat niet mijn bestemming het aller mooiste doel is, maar dat ik iedere dag mag genieten van de reis er naar toe. In liefde, rust en innerlijk vertrouwen mag ik nu al genieten van het uitzicht."

"Van mezelf verwijderd, chaos in mijn hoofd.. Mijn valkuilen zijn nu zichtbaar en vol vertrouwen volg ik nu mijn pad
Soms raak je zo van jezelf verwijderd, dat je de antwoorden niet meer kunt vinden en steeds verder wegdrijft van je ware ik. Ik wist dat alle antwoorden in mezelf schuilden, maar ze waren te diep weggestopt en niet meer zichtbaar door een dikke laag stof.

Sabrina, jij hebt me op een fijne, persoonlijke, integere en warme manier begeleid tijdens mijn zoektocht. Met jouw helderwetendheid leidde je me weg van dwaal- en zijpaden. Ieder gesprek weer kwamen de juiste dingen naar voren en kon ik met heel concrete dingen aan de slag op het voor mij juiste pad. Her en der was er een hobbel te nemen, maar dat lukte en gaf me alleen meer zelfvertrouwen. Mijn valkuilen zijn nu zichtbaar en ik heb geleerd ze tijdig te zien en te vermijden.

Door jouw begeleiding durf in het 'nu' te leven en maak ik me minder druk om wat geweest is en gaat komen. De chaos in mijn hoofd is verdwenen en de rust die daarvoor in de plaats is gekomen, voelt weldadig. Het is geen toeval dat je op het juiste moment op mijn pad kwam. Gevoelsmatig ben ik ervan overtuigd dat het zo moest zijn. Vol vertrouwen vervolg ik mijn pad. Na het traject dat ik met jou bewandeld heb, durf ik weer met losse handjes te fietsen, geniet ik weer van de wind in mijn haren en de zonneschijn op mijn gezicht."  
"Een trauma vanuit mijn jeugd... Mijn zware rugzak is nu zo goed als leeg
Ik ben bij Sabrina gekomen omdat ik een trauma had opgelopen in mijn jeugd met mijn vader. Ik wist mij er geen raad mee. Ze heeft mij heel goed geholpen. Mijn zware rugzak is zo goed als leeg. Ook heb ik workshops bij haar gedaan. Ze staat mensen heel goed bij. Als er mensen zijn die dit lezen en zelf met problemen zitten, is Sabrina een aanrader. Laat je omarmen door mensen die van mensen houden!"

"Van problemen in relatie met kinderen en echtgenoot naar zelfvertrouwen en positief zelfbeeld
Sabrina heeft mij enorm geholpen om mijn relatie met de kinderen en mijn echtgenoot helder te krijgen. Ik heb van haar geleerd (negatieve) overtuigingen die ik had richting hen los te laten en om te buigen naar zelfvertrouwen, mezelf te accepteren zoals ik ben en positief zelfbeeld. Ze doet dit op een prettige wijze laat je het helemaal zelf ontdekken."

"Meer rust en groei in persoonlijkheid
Sabrina bedankt, dat je een stukje met me hebt "mee willen lopen"! Ben er zeker sterker uitgekomen. Door vaak op een simpele manier oude patronen te doorbreken en ze een positieve ombuiging te geven, ga je veel dingen in  het dagelijkse leven door een heel andere "bril" zien!

Er is veel meer "rust" in mijn leven gekomen en mijn persoonlijkheid is, mede dankzij jou, behoorlijk gegroeid! Wil je zeker nog eens ontmoeten, alleen al om gezellig even bij te kletsen en te luisteren naar je leerzame en boeiende woorden!

Een warme groet van een persoon, die krachtiger in het leven is komen te staan".   

"Door veranderingen uit balans en niet meer helder denken... Ze heeft me weer bij mezelf gebracht
Soms krijgt een mens veel veranderingen op zijn pad. Daardoor kun je totaal uit balans raken. Bij mij was het zo erg dat ik niet helder meer kon denken.

Sabrina heeft mij weer bij mezelf gebracht. Heel verhelderend, maar ook confronterend. Maar ik heb mijn weg weer gevonden.

Ik heb haar ontmoet in 2009 op de Gezond en Wel GezondheidsBeurs in Kaatsheuvel. Het eerste gesprekje voelde gelijk al goed. Ik ben erg dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen. Ik kan haar iedereen aanraden. "

"Ze heeft respect voor mijn gevoelens
Het voelde heel goed. Het heeft me goed gedaan. Ik heb veel geleerd. Ze had respect voor mijn gevoelens."

"Heel positief
Het traject vond ik best emotioneel, maar ook heel interessant en verrassend om te leren los te laten. Het gaf mij veel nieuwe en andere inzichten. Ik heb het als heel positief ervaren. Ook de open ontspannen sfeer was fijn."
Wil jij net als al die anderen weer gelukkiger zijn,
krachtig in het leven staan en leven van binnenuit?
 

Bel 06-38166546 of vul je gegevens hieronder in
N.B. De onderstaande invulvelden vragen om je gegevens zodat ik met jou kan communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring onderaan de pagina om te zien hoe ik met je gegevens om ga.

Centrum voor Metta

Beroepsvereniging CAT-Complementair: L.3 CM 1622-16-01-20
KvK 17250055

© Centrum voor Metta februari 2020
Terug naar de inhoud